KLIK-KLIK

Tuesday, April 28, 2015

SOLEMNIZATION #20MAC2015

Bismillahirrahmanirrahim...
In The Name of Allah The Most Graciuos and The Most Merciful...
Assalamualaikum to all readersss..

Pejam celik, pejam celik, dah 2 bulan kami bertunang..sekejap je mase berlalu utk zmn skrg.. Alhamdulilah tepat jam 5.00 petang, tanggal 20 MAC 2014 bersamaan 29 Jamadilawal 1436H hari Jumaat, kami telah SAH sebagai suami isteri...


Muka cuakkk salam tok kadi..


Alhamdulilah..


PERASAAN???? 
hmmm....xthu nk gmbarkn cmne perasaan time tu, epy??of cos, u are mine!! sebak?? Blurrrr??nk nagisss...entah laa, tapi bila dah sah, secara automatik terdetik dlm hati aku ..lps ni aku dah ad tanggjawab baru, jgn duk pkir nk enjoy cm dolu2..yela, selama duk bujang wat ever I want 2 do, I do..tapi skrg ap y berlaku suami harus didahulukan.. (nk jadi isteri misali jugakk) hihi.. part y buat aku terharu sgt2 time Danial baca tklik sambil duk seru2 nama aku..how sweet u r..the most important I want 2 say that.. I LOVE U DANIAL.. (dengan harapan dia stalk blog aku ni cm dolu2..hihi)


Awk suami saya...saya isteri awk..

Syukur kehadrat ilahi yang memudahkan segala urusan kami. Jutaan terima kasih terutama kpd keluarga, saudara mara, sahabat dan sesiapa y terlibat secara langsung atau pom x kerana sudi tolong apa yang patut & sudi dtg memeriahkan hari bahagia kami..
 
 
Gambar2 kt bawah ni ehsan dari fon org lain..yang official in d progressss...


family perempuan




family lelaki


kawan2 terdekat





our BFF




Akhirnyaaaa...AKU KAHWIN !!!!!!

2 comments:

  1. jangan lupe bangun pagi masak nasi tau mekno.. kuikuikui

    ReplyDelete
  2. jgn mengejek ok!!..hahaha..alhamdulilah..sedap k xsedap k danial mkn jer..tapi kn life lps kwen ni, beza giler..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...