KLIK-KLIK

Thursday, September 29, 2016

GOLD COAST MORIB

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum tu all readerss..

End of august ritu aku n suami sempat jenjalan..kalo ikutkan plan nak pegi bln 7..nk buat cmne, kje y xmenentu, asyik postpone jer..nasib baik la blh tukar date, al maklum lah dah book bilik awai2.
 
Destinasi bajet kami adalah Gold Coast Morib, Banting Selangor. Pada hari kejadian kami terus gerak k Puncak Alam, knpe k Puncak Alam?? hahaha, Sebelum gerak tu suami aku ad appointment mengurut. So sttle dia punya kerja then terus gerak k Banting.
 
Tepat jam 1.30 tghri, kami terus ke Banting. Perjalanan mengambil masa dalam 2 jam. Sampai je terus check in. Nak dijadikan cerita, mase nk check in tu, mak ai beratur panjang makan mase 1 jam lebih baru dpt kunci bilik, padahal waktu kami pergi bukan hari cuti.
 
Disebabkan masa kami2 dah byk terbuang kt situ, pihak Management Hotel memberi kebenaran check out lambat 1 jam dari waktu biasa. Untuk maklum, waktu check in adalah jam 3.00 petang, manakala waktu check out adalah 12 tengahari.
 
Gold Coast Morib

Dalam bilik
Masuk jer bilik, mak ai besar jakuzi ni, xsabaq nak berendam..hehehe..hari pertama disebabkan dah lewat kami sampai, kami keluar hotel pusing2 sekitar Morib sambil cari makan malam.
 
 
Pantai Morib
Next day sewal jam 10 pagi lepas bekfas, terus kami turun untuk main air, sememannya kawasan ini penuh dengan famiy yang bawak anak2.

Yeayyyyy

sedia beraksi

 
 
Dah puas bermandi mandi, time's up!!!.. naik bilik rehat kan badan, jap lagi nak gerak balik..

selpie sebelum balik
 
Alhamdulilah.. done 2 hari 1 malam percutian bajet kami.. next trip???
 

 

 
 Best Regards
#hadapidengansenyuman
 
 

Monday, September 5, 2016

SEPTEMBER

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum tu all readerss..
 
Dah masuk bulan 9 ni, post masih byk yang pending. Mostly aku xsmpat nk update..hihihi..Sempena bulan 9 ni, aku nk share something y selalu aku igt bila tiba bulan  ni..
 
Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends
 
Like my fathers come to pass
Seven years has gone so fast
Wake me up when September ends
 
Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are
 
As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends
 
Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends
 
Ring out the bells again
Like we did when spring began
Wake me up when September ends
 
Here comes the rain again
Falling from the stars
Drenched in my pain again
Becoming who we are
 
As my memory rests
But never forgets what I lost
Wake me up when September ends
 
Summer has come and passed
The innocent can never last
Wake me up when September ends
 
Like my father's come to pass
Twenty years has gone so fast
Wake me up when September ends

Wake me up when September ends
Wake me up when September ends


Best Regards
#hadapidengansenyuman
 
 

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...