Thursday, February 14, 2019

BLACKPINK IN YOUR AREA KL

BLACKPINK IN YOUR AREA!!!!

BLACKPINK IN YOUR AREA!!!!

BLACKPINK IN YOUR AREA!!!!


BLACKPINK akan datang ke Malaysia untuk kali pertama untuk konser 2019 WORLD TOUR [IN YOUR AREA]!!!!



Mereka akan menyampaikan lagi hit termasuk remix dan solo. BLACKPINK terdiri daripada empat orang iaitu JISOO, JENNIE, ROSE dan LISA, telah menarik perhatian ramai orang sejak debut pertama mereka " SQUARE ONE" pada tahun 2016.

Day 1 Tiket
Disebabkan permintaan yang sangat tinggi, Cikton pom tidak ketinggalan untuk merebut tiket. Alhamdulilah, sempat grab 4 keping. Ada yang berminat?? Boleh la komen nanti cikton nak lego sebab nak upgrade ke Blink Zone.

Yellow Zone Oly



Regards
CIKTON

Sunday, February 10, 2019

PAKEJ PULAU

Assalamualaikum..
Destinasi wajib setiap tahun, mesti nak pergi Pulau kan? Macam cliche tp percayalah, Pulau lah tempat paling best utk kita lari dari segala stress, dan ni je lokasi percutian terdekat utk short escape!
.
Tak payah pergi jauh2 kalau dalam Malaysia pon belum habis explore hihi🤭
Pulau mana yg berkenan di hati, pilih jeerr.

🏝Pulau Perhentian
🏝Pulau Redang
🏝Pulau Tioman
🏝Pulau Langkawi
.
Kalau nak bercuti relax2 pilihlah antara 3 pulau yg famous tu, pandang laut is the best therapy. Kalau nk bercuti sambil jalan2 dan shopping, Langkawi lah ape lagi! Percuma Island Hoping.

.






Regards
CIKTON
+60139499929
(BKH 02-012)

JOM BERCUTI

Assalamualaikum semua sahabat positif..
Okay hari nie #cikton nak share semua pakej2 tertarik, menarik, top tip top and meletopsss dengan korang2 semua...
Nak luar negara, dalam negara semua ada.
Tinggal tekan link ws #cikton je utk dptkan details.
Nak bercuti kene plan, so first step is survey la kan...
Atau untuk info lanjut.

Boleh add dan follow laman sosial #cikton.

atau

Regards
CIKTON

Thursday, January 3, 2019

SAYONARA 2018

2018...
SEMALAM adalah masa lalu yang sudah menjadi sejarah. ESOK adalah masa depan yang tiada siapa pun tahu. Dan HARI INI pastikan ia menjadi hari yang paling terindah.

Terus melangkah untuk menempuh segala cabaran yang bakal mendatang. Kekuatan terletak kepada individu itu sendiri. Dia yang mencorakkan apa yang Dia sendiri kehendaki.

Aku berdoa 2019 ini, membawa sinar baru dalam hidup aku dan orang-orang yang aku sayang. Sesungguhnya sabar itu indah. Bersabarlah, sesungguhnya ALLAH sentiasa bersama orang yang sabar.



Regards.
Cikton

POPULAR POSTS