Sunday, February 10, 2019

PAKEJ PULAU

Assalamualaikum..
Destinasi wajib setiap tahun, mesti nak pergi Pulau kan? Macam cliche tp percayalah, Pulau lah tempat paling best utk kita lari dari segala stress, dan ni je lokasi percutian terdekat utk short escape!
.
Tak payah pergi jauh2 kalau dalam Malaysia pon belum habis explore hihi🤭
Pulau mana yg berkenan di hati, pilih jeerr.

🏝Pulau Perhentian
🏝Pulau Redang
🏝Pulau Tioman
🏝Pulau Langkawi
.
Kalau nak bercuti relax2 pilihlah antara 3 pulau yg famous tu, pandang laut is the best therapy. Kalau nk bercuti sambil jalan2 dan shopping, Langkawi lah ape lagi! Percuma Island Hoping.

.






Regards
CIKTON
+60139499929
(BKH 02-012)

No comments:

Post a Comment

POPULAR POSTS