KLIK-KLIK

Tuesday, September 8, 2015

ROCKAFELLA GYM

Bismillahirrahmanirrahim... 
In The Name of Allah The Most Graciuos and The Most Merciful... Assalamualaikum to all readersss..
 
Wah! wah! wah...dah pndai berGYM skrg, acecece..hahaha. Xdela sje nk shre, skrg ROCKAFELLA ni dah jadi slh 1 tmpt  WAJIB aku kot..hihihi. Nak ckp aku workout, xjugak sbb belom tergerak nk try2..since aku n husbend dlm proses pertukaran hormon kn, mne thu ad rezki, GEDIK terlebeyy..hihihi.

Mesti de sbb aku duk up..up sal GYM ni an, law korang nak thu, husbend aku bru dpt keje dgn GYM ni, since awal bln 3 hri tu smpai skung ni job ke 3 dia, yela sblom ni xkene dgn emosi dia ..haha alhamdulilah y ni,so far dia suka sbb fun, ad kwn, bleh hooreeyy2, kje pom xde la stress sgt, bos baik. Harap dia bertahan lama, law x mati mak asyik duk ulang jom blik ganu sayang..hihihi.

Ok! part knape aku selalu pegi sana xyah la nk story mory sgt kot..hihi. So far first time aku pegi sana dah npk dia punya signboard mak ai, gedabak besoorr kt tingkat ats tu, cuma entrance nk masuk tu kene perhati betol2 (gym ni kat tingkat ats ye) sbb dia punya pintu hujung skli, kdg2 tuk y first time dtg mesti pening2 lalat sikit (cam aku..hihi).
 
 
dari jauh dah npk
 
Ok la dah smpai, aku pom menonong, yela nk jumpa husbend skli an..first masuk wauu, abam2 sado malunyeee..hehehe gedik terlebih, husbend aku dah buat muka, lgi lah aku ske usik..hehehe.
 
 
Kaunter pertanyaan
 
Tempat dia sgt2 ok, emg aku high recommend sape2 y kaki GYM, nak workout xksh laki k pompuan sbb for ladies emg  dorang ad separate, spesel punya "WOMEN ONLY".
 
women only
 
Harga dia xdela mhal sgt, either walk in atau pom jd ahli. Kalau tnya pndpt aku emg jd ahli sgt2 berbaloi. Since dah jd ahli ni korang pegi la byk mne korang nak dorang xksh, asalkan jgn lupa swipe korang punya kad. Part walk in ni, law xsilap aku dlm 10 hengget blh dpt kot (price tu x berapa sure), law korang nk tahu  skrg ada promosi y harga normal tu blh dpt RM90 shaja smpai bila tu aku lupa lak nk tnya..hihi.
 
 
murah kot !
 
Part ni aku suka..byk peralatan dorang..jom aku bawak korang jln2 dalam GYM ni.

 
Weight area


cardio area




aerobic area

 
 
Aerobic area ni kebiasanya ladies je masuk, sini ad mcm2 kelas spesel tuk gurls..zumba, dance, tiap hari dorang adakan ativiti.. syokkk kot..Insha allah law ad masa aku pom nk join..

 
dorang punya jadual
 
Incase sape y berminat boleh la dtg sndiri, jgn xthu ROCKAFELLA ni juga ad cawangan dkt Ampang, aku dah penah pegi, lagi besar tempat tu sebelah je dgn Tesco Extra Ampang.
 
 


Mane2 y pnh dpt flyers kt ats tu, blh la redeem, tuk masuk free kt sana. Mne nk dpt flyers tu?? aku pom xsure, biasanya dorang edar kt tempat y ramai org, last aku dpt dkt Taman Layang-layang Kepong.
 
 
 
 
 
 
regards
#hadapidengansenyuman

2 comments:

  1. kak, ada kje kosong ke kt sini? utk perempuan

    ReplyDelete
  2. xsure la dik..cuba pegi dia punya opis terus..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...