KLIK-KLIK

Monday, September 7, 2015

MALAM ANUGERAH PENJANAAN TNB 2015

Bismillahirrahmanirrahim... 
In The Name of Allah The Most Graciuos and The Most Merciful...
Assalamualaikum to all readersss..

Finally..MALAM ANUGERAH PENJANAAN 2015 bermula, tema Batik jeng..jeng..jumaat lps (4 Sept 2015) majoriti masing2 xbalik umh. menapak la kami kt opis, yela mlm tu nk berkejar dinner (bukan selalu, setahun sekali jer), tmbhan bila hari jumaat ni jem dia lua biasa sikit, kalo blik emg den xpogi..lgipom aku n d geng ditugaskan tuk jaga pndftran so nak xnak kul 7 WAJIB ad dkt PULLMAN OKAI !!!(arahan tugas)..

Syok jugak bila dah reramai nie, meriah kot..Terigt lak zmn stdy dulu nk mdy beratur kt tndas tunggu turn, hihihi..pakai baju sklii, time make up riuh, yela aku conteng ko..ko conteng aku..hahaha..Dah siap2 igt nk naik van opis je..skli hujan, rahmat betol last2 decide drive jela..senang law nk chow awl..hihi

First time dtg Pullman y dkt Bangsar ni..so far not bad..msing2 terkedek2 hihi, duk cover pakai heel..hehe..


Jom layan gambar..

dah sampai

dlm lif pom jadi

Geng Pendaftaran...


Kegedikkan terserlah..hihi


batik sangat !

xde orang lagi..gambar jelaa

ladiesss


Majlis dah start

Majlis kali ini juga akan meraikan kejayaan Bahagian Penjanaan yang telah Berjaya mendapat pengiktirafan ISO55000 daripada SIRIM sekali gus menempatkan TNB di dalam Malaysia Books of Record sebagai Syarikat Utilityang Pertama di Negara ini  berjaya mendapat pengiktirafan daripada SIRIM.  

Sangat bertuah sbb Majlis Anugerah Malam Penjanaan tahun ini  diserikan dengan kehadiran Pengerusi TNB Tan Sri Lee Moggie dan juga Presiden/CEO TNB Dato’ Seri Azman Mohd.


Pengiktirafan drp SIRIM


us

Menu mlm ni

CMD Staff

Saat2 y ditunggu oleh mne2 staf mestilah time lucky draw..alhamdulilah no.pekerja aku tersenarai (y no 79 tuuu)hihihi.. dpt la hamper sebijik..

Utk makluman korang, sape2 y no. pekerja dia dah naik time nie, dia still berpeluang dpt hadiah grand price no 1 hingga no 4..hadiah grand price no 1 TV 43 inch no 2 TV 40 inch no 3 open tiket MAS k langkawi tuk 2 org n then no 4 set speaker. Barang free sape xnak kan..


Saat yang ditunggu-tunggu

Sape y nk Grand price tu kene la tunggu smpai event tu abis..aku emg tunggu smpai abis, sbb mknn dorang serve dome..so satu..satu..rugi oo blik awal..xleh nk rasa seme t..

Jeng..jeng..emg mlm tu aku punya perangai lain mcm sikit..cm budak2..duk ckp ckp kt semua org,TV tu sy punya..nak TV, dah cop TV,hahaha..Alhamdulilah berkat doa, mlm tu aku bertuah dpt TV 43 inch uollss..xtaw nk ckp cmne time MC umum no.pkerja aku,siyess...blurrr?? waaaahhh.. yess!!yess ! mokcik menang TV.. hahaha..

Saya mng TV..

Org ckp hadiah kwen hari tu ni..alhamdulilah..rezeki..sukaanyeee sbb?? law pegi mne2 y ad lucky jrg dpt grand price..mlm ni emg luck..surprise tuk husbend kita..

Gelagat tingkat 4 msing2 dpt hadiah.

ladiess 4th floor

xsenonoh

sukanyaaa

lif ad cerminn..on !

uuuccaaakkk!!

gedik sgt nih !!

Alhamdulilah, dlm kul 11.30 lebih kita org gerak balik opis, anta mne y berkenaan.Nsb baik bwk kereta sndri law x xthu la cmne nk bwk TV y kedabak tu..nak dijadikan cite mentang2 la seat blkg kete aku dah penuh dgn TV tmbh alza blh lipat seat tgh depan tu, boleh lak dorang buat prgai duk depan 3 org..kanak2 rebena betol..pape pom semuanya brjln lncar..






regards
#hadapidengansenyuman

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...