KLIK-KLIK

Tuesday, November 4, 2014

ALHAMDULILAH..

 Assalamualaikum semua...tetibe rajin lak, harap2 cite ni xbasi lg even dah 7 bln kot, hahaha... saje je nk share dgn korang2..... Alhamdulilah law korang nk tahu aku dah tukar tempat keja lain. Daripada keje gomen aku p masuk swasta, sje jer kan.. hohoho.. ramai gak tnya nape pindah keje sdgkn kje tu da elok.. bla..bla..blaa... so far ada betol gak pe y dorang ckp, but aku ambik pndpt semua y ada, of cos ler fmly main peranan dlm aku bt kputsan xlupa gak kwn2 y  sgt2 caring sal aku..hihii.. kdg2 bila pk balik syg gak nk benti sbb dah serasi kot... tp alhamdulilah kerja y skrg ni pom so far not bad i loike it babe ! Alhamduliah jugak, genap 7 bln lebih kt tempat baru, terus dpt surat pengesahan jawatan.. lega sgt2.. Law korang nk tahu tempat lama dulu aku kje sbgi Pembantu Tadbir jer..bila kt tmpt baru upgrade sikit jawatan tu kpd Setiausha.. Ok lah kot dpt job y sama course time stdy dulu kan.. Beza x tmpt lama n baru ??  of cos laarr.. SANGAT2  beza kot, yela tmpat lama aku dah biasa berurusan dgn ramai org, mklum la duk Unit Perhubungan Awam, emg kne deal dgn ramai org, mase tu aku jaga aduan awam.. Kdg2 dah lali kena mrh, kne maki.. tmbahan aku selalu terlibat dgn2 event2..syokk orr selalu kuor berjln.. tp keje skrg dah x cmtu..duk opis jer, law keluar pom time p kursus.. dpartment aku skkrg pom xrama org dan diantara dprtment y plg sikit kot.. 7 org je..  tp so far ok jer bagi aku, coz xbz cm tmpt dulu.. blh bt kje dlm santai2..tapi jgn time audit suda..time tu la blh npk aku kelam kabut..hahaha.. "SELAMAT TINGGAL LEMBAGA LEBUHRAYA MALAYSIA, SELAMAT DATANG TENAGA NASIONAL BERHAD"



peace !!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...