KLIK-KLIK

Wednesday, November 12, 2014

AIR ASIA FREE SEAT !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Macam free je aku ptg ni...Since bos xde utk 2 minggu nie kan, pegi obesi katernyer....jeles 18 kali kot, sbb tmpt bos aku pegi tu tmpt y sgt2 aku nk pegi..uhuk2. nak ikut pegi korea jugak bos !!! huhuhuhu.. .untung kan..hujung2 taon cmni, ramai sgt opismate bercuti pegi obesi, ad tu y pegi naik cruise xbalik2 lagi..lepas bos aku, sorg tu pegi Australia..semua2 ni bikin ati aku jeles tahap gaban.. nk pegi jugakkk !!! #wishlistkorea..

Anyways, xpela slow2 kayuh..inshaallah for d next year, 1 of my wishlist akn termakbul.. jeng.. jeng.. So sbb mcm2 dah plan dlm kepala ni kan..aku pom duk usya2 tiket flight..bukak2..wawawawa..  AIRASIA ( klik sini ) tgh bt big sale tambah2 free seat..dah tu kn, fly smpai 2016, bapak arrr (bak kata mat lutfi) ni buat ati bikin gundah gulana jer..yes..mase ni la nk book tiket..jimat...








***Jangan lupa booking awal2... !!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...