KLIK-KLIK

Thursday, July 2, 2015

BULAN MADU #PART1

Bismillahirrahmanirrahim...
In The Name of Allah The Most Graciuos and The Most Merciful...
Assalamualaikum to all readersss..

Hari nie genap 104 hari, aku hidup sebagai seorg isteri kpd "MDHT".ALhamdulilah..

Selesai je kenduri belah aku, kami stay jap kt kg dlm 34 hari..yelaa, nk kne kemas pe y patut dulu..maklumlah, aku duk kg, bila time kenduri nk xnak bab2 tu, kg aku still amalkn lagi amalan gotong-royong.. pastu tvt wajib lps kawen, ziarah sedara mara sbb nak kena knlkn laki aku y kacak ni kt depa semua..jenuh nk menjawab soklan2 y sama tiap kali pegi umh depa..tpi pape pom TERIMA KASIH sgt2 sbb depa jugak y byk tolong time knduri tu..

Lps settle seme kje kt kg, aku n husben balik KL. Disebabkan baki cuti ad lagi 4 hari, aku ajak husben pegi PD jer. Nasib baik aku dah book umh peranginan TNB awal, pegi xpegi belakang kira (bayar potong gaji)..hihi..yela kami pom xplan nk g mne2, tpi alhamdulilah ad rzki blh gak pegi berjln berdua, santai2..
Sehari sebelom pegi PD tu, kami lepak Putrajaya dulu sbb nk tunggu kereta smpai (abg aku pjm). Masa y ada kami guna sepenuhnya, pusing2 Putrajaya sambil naik motor, syok jugak rupanyaa..hihiihii..


feeling2 sikit...

Lps bekpes dkt Teh Tarik Place, kami pegi IOI MALL y baru bukak dkt Putrajaya, dah penat pusing2 mall n xthu nak buat pe, kami decide nk main ice skating, yela sbelom ni mne penah main benda alah ni..betapa jakun japp bila duk dlm tu..hihihi


bukti main okaii !!!
konon first time, tapi dah cm proo laki aku ni...

eh..eh...


acecehhh...


Haha..terkedek2 pgg dinding..even jatuh byk kali epy sgt sbb blh main pgg2, peluk2 tnpa malu..hahaha...yela dah ad lesen, nk buat perkara pelik2 xde la asyik usya kiri kanan jer..tq husben..muaahhh berkali2..

Bila dah puas main, kami pom gerak balik umh, rht bdn sikit sbb mlm tu nk gerak pegi PD..Alhmdulilah even kami smpai kul 1 pagi still blh check in..sttle urusan masuk je bilik masing2 dah xsedar..tahu2..zzzzZZZZZ...



screenshot ig..hehehe






ad 2 katil single n 1 queen...



xsaba nak terjunnnn
model kolam renang        


jom terjunnnn

berpeluh2 seblum nk terjunnn


Nsb baik la, TNB ad sedia rumah peranginan, dah boleh cover tuk byr hotel..weols juz dduk 3 hari 2 mlm, cuma deduct gaji aku 60 hengget jer weiii, yela bila dah 1 mlm 30 hengget..mne nk carik tmpt y cmni..murah giler !! sesetengah tempat, rumah ni ad y 3 bilik/2 bilik, tapi dkt PD ni aku ambik umh 2 bilik jer..maklum lah pergi ber2...hihihi..tmpt ni sgt2 sesuai tuk fmly, ..awal2 aku dah ckp dkt husben, xpat pegi obesi pom xpela tapiiii aku nak rasa dduk semua rumah peranginan TNB y ad kt mlysia ni..insya allh kalo ad rezeki lebih..amiiinnnn....TERIMA KASIH TNB....







Regards
#HADAPIDENGANSENYUMAN

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...